MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om oss

Over 20 års erfaring – over 300 000 gjester!

Amisol Travel AS er en norskeid reisearrangører med eget datterselskap i Danmark. Selskapet besitter over 20 års erfaring og var den første turoperatøren som tilbød
pakkereiser til Sharm el Sheikh fra Skandinavia.  Over 300 000 ferieglade nordmenn har gjennom disse årene tilbrakt sin ferie med oss, i landene rundt Middelhavet, Kanariøyene, Emiratene og Egypt. Amisol som tidligere het Pyramidene Reiser, har gjennom årene bygget opp kunnskap om hvilke ferieønsker som passer nordmenn best.

Kvalitetsferier til fornuftige priser!

Vårt lange og gode samarbeid med stedlige representanter på reisemålene, har gjort oss i stand til å forhandle frem gunstige priser på hotellene. Dette gjør at vi kan tilby våre gjester høy kvalitet til fornuftige priser.

Pakkereiser med regulærfly!

For å gi deg som gjest en større fleksibilitet og et bredere reisetilbud, kan vi nå også tilby pakkreiser med regulærfly. Som vår gjest gir dette deg flere reisemål og velge mellom og mulighet til å fly direkte fra de største byene i Norge til våre tradisjonelle reisemål. Samtidig gjør du gode kjøp ved å benytte våre velkjente hotell, som vi allerede har ferdigforhandlet prisene på. Vi vil at våre gjester skal få ”mer ferie for pengene” med Amisol. Amisol Travel har gjennom denne nyutvinningen mulighet til å lansere flere reisenyheter oftere og våre gjester vil enklere finne reisen som passer deres behov.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.