MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Altshop.no er en norsk helsekostbutikk på nett, og tilbyr et stort utvalg av helsekostprodukter, skjønnhetsprodukter, maskiner og kjøkkenredskaper til svært konkurransedyktige priser. Dette er en meget spesiell butikk, og de har derfor et stort utvalg av produkter som egner seg for veganere, allergikere, og mennesker som har matintoleranse.

Hva de selger

Nettbutikken fører blant annet et stort utvalg av sunn mat, som er egnet for alle personer, både allergikere, mennesker med matintoleranse, og folk som bare er ute etter et sunt og godt alternativ. Altshop.no har dessuten et bredt utvalg av kostholdsprodukter, som vil forbedre blodsirkulasjonen, håret, huden og hørselen. Videre kan du finne et bredt utvalg med kostholdprodukter som vil maksimere forbrenningen, noe som resulterer i en slankere og finere kropp.

Menneskene bak altshop.no har også sett hvordan stråling fra elektriske enheter kan ødelegge den menneskelige kroppen, og har derfor valgt å ta inn et stort utvalg av strålingsbeskyttere for datamaskiner, mobiltelefoner, modem, samt produkter som krystaller og energismykker.

Frakt og Levering

Hvis du bestiller produkter som veier mindre enn 350 g, blir de sendt som vanlig brevpost uten sporing, men om du bestiller produkter som er over 350 g blir de levert med PostNord, der sporing er inkludert, med en leveringskostnad fra 71 kroner. Hvis du derimot har bestilt for over 1500 kroner er leveringen helt kostnadsfritt. Det som er bra med sporing gjennom PostNord er at du har muligheten til å følge leveringen helt fram til utsendelsesstedet. Hvis det ikke er fulgt med sporing vil du uansett motta en epost eller SMS med et hentenummer, som du må benytte for uthenting av bestillingen din fra posten.

Fra du har mottatt bestillingen din har du 14 dagers returrett. Har du mottatt et feil produkt, og ønsker et bytte eller du ønsker en tilbakebetaling, kan du gjøre det ved retur i den perioden, men det er viktig at alle de returnerte produktene kommer i originalemballasjen og er ubrukt.

Kundeservice

Du finner svar på de fleste spørsmål. I nettbutikken finner du dessuten god forklaring på de fleste produktene. Hvis du derimot ønsker tips eller har en annen henvendelse kan du sende en epost, som du er garantert svar på innen 24 timer.

Du kan også betale med de fleste bankkort i nettbutikken. Har du en aktiv PayPal-konto kan du også betale med det, men da er det viktig at du har en positiv balanse på kontoen. De fleste derimot har begynt å benytte tjenesten Klarna, som lar deg motta en faktura med bestillingen din. Med Klarna kan du også be om betalingsutsettelse og dele opp betalingen i henhold til behovene dine.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.