MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om oss

Agoda.com er et av de raskest voksende nettstedene for å reservere hotell i verden, med hundretusener av oppførte hoteller. Agoda tilbyr tjenester på 38 ulike språk. Agoda Company Pte. Ltd., selskapet bak Agoda.com, ble etablert i 2005 av to veteraner fra reisevirksomhet på nett og ledes i dag av med-grunnlegger og CEO Agoda Robert Rosenstein. I 2007 ble Agoda kjøpt opp av Priceline Group, den største selgeren av overnatting på nettet. Priceline Group er notert på NASDAQ (Nasdaq: PCLN) og er en del av S & P 500.

Agoda har mer enn 2000 ansatte reiselivsfagfolk, som representerer mer enn 20 land. Vi har store operasjoner i Singapore, Bangkok, Kuala Lumpur, Tokyo, Sydney, Hong Kong, og Budapest, med en ekstra tilstedeværelse i de største byene i Asia, Afrika, Midtøsten, Europa og Amerika. Dedikerte markedsansvarlige opprettholder nære relasjoner med Agoda sine hotellpartnerne i hele verden, skaper spesialkampanjer og markedsføringsprogrammer som gjør at Agoda kan tilby noen av de beste tilbudene på Internett. Dette konkurransefortrinnet er støttet opp av en best pris-garanti.

Agodas prisvinnende nettside er rask, enkel å bruke, og benytter teknologi i verdensklasse. Vi tilbyr umiddelbar bekreftelse ved hvert av våre hundretusener av oppførte hoteller. I tillegg til et bredt utvalg overnattingssteder og romtyper, har Agoda 100 prosent autentiske hotellanmeldelser. Til slutt betyr vår 24/7 flerspråklige kundeservice og assistanse at vi er er raske når det virkelig teller.

Hos Agoda er vi stolte av å være pålitelige, tilgjengelige og tilknyttet. Vi tilbyr kundene våre det bredeste utvalget av hoteller og streber alltid etter å tilby de mest konkurransedyktige prisene. Ved å gjøre dette håper vi å gjøre reisen til en rimeligere, mer tilgjengelig og hyggeligere opplevelse for kundene våre over hele verden.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.