5 gode spaopplevelser i Norge

Vi har valgt ut fem spahoteller i Norge som gir deg mest verdi for pengene.

Norge blir stadig vekk omtalt som et av de dyreste landene i verden, så drar nordmenn heller til utlandet på jakt etter rimeligere spaopplevelser. Mens det kan være deilig å reise bort til et annet land, er det også behagelig å slippe all stresset forbundet med utenlandsreiser og bli hjemme. Norsk natur kan være et faktastik bidrag til å gjøre spabehandlingen enda mer avslappende.

En spaopplevelse i Norge trenger ikke å koste mye og du trenger heller ikke å reise langt for å finne de beste. Uansett hvor i landet du er, finnes det mange muligheter for å ha en god spaopplevelse. Vi har valgt ut fem spahoteller i Norge som gir deg mest verdi for pengene.

The Theif Spa

Livet i hovedstaden kan bli hektisk til tider, og det er ikke alltid nok tid til å ta fri i et par dager for å rømme til et avslappende sted. For slike anledninger kan du tilbringe en rolig ettermiddag på The Theif Spa. Dette stedet passer også godt for deg som er innom Oslo for en kort tid eller ønsker å ha en liten avkobling fra sightseen eller jobb.

The Thief Spa er en del av The Theif Hotel, men du trenger ikke å bo på hotellet for å benyttet deg av deres spafasiliteter. De tilbyr dog lukrative pakker som inneholder både opphold på hotellet, spatilgang og måltider på hotellets restaurant. Den billigste pakken ligger på kr 1.500 per peson.

Dette er nok det dyreste spahotellet på listen, men her får du mye verdi for pengene. Spaet ligger i et nytt designbygg og har stor fokus på å levere den beste spaopplevelsen i Norge. Hele spaområdet er en stillesone med lav belysning som skaper en rolig og avslappende stemning. I tillegg kan du velge blant mange fantastiske behandlinger som er utført personallet i verdensklassen.

Sjekk ut The Thief Spa her

Finn beste pris på overnatting her

 

Farris bad

Farris bad kalles seg selv Norges vakreste spahotell, og den beskrivelsen er nok ikke langt unna sannheten. Hotellet er bygget på en moderne og stilfull måte, med store vinduer som åpner opp mot fjorden. Farris bad ligger på en mineralholdige kilde som også forsyner hele spahotellet med vann.
Boende gjester kan benyttet seg gratis av alle spafasiliteter, utenom behandlinger.

Rompriser starter fra kr 1.300, og pakketurer begynner fra kr 2.530. Ikke-boende besøkere kan få tilgang tilspaet for så lite som kr 495. I denne prisen er det inkludert lån av badekåpe, håndkle, tøfler, shampoo, balsam, dusjsåpe, bodylotion, frukt, te og vann. I tillegg kan du bruke treningsrommet gratis. Kombinert med fantastisk utsikt og relativ nærbeliggenhet til Oslo, er dette en av de mest rimelige spa i Norge.

Sjekk ut Farris bad her

Finn beste pris på overnatting her

 

Saltstraumen Hotel

Dette er kanskje det norligste spahotellet du kan finne i Norge. I tilleg til å være en konferansehotell, har Saltstraumen en imponerende spaavdeling. Her kan du nyte massasjebad, finsk sauna, utendørs boblebad og en rekke andre velværebehandlinger.

Utendørs fasiliteten er tilgjengelig året rundt, uansett utetemperaturen..
Som på de fleste andre spahotell, har boende gjester gratis tilgang til spa. Man har også mulighet til å bestille ulike behandlinger som er levert i samarbeid med en lokal samarbeidspartner i Saltstraumen.

Hotellet tilbyr også ulike pakker som inkluderer overnatting, middag og diverse behandlinger. Den billigste pakken ligger på kr 1.550 per person.

Sjekk ut Saltstraumen Hotel her

Finn beste pris på overnatting her

 

Savalen fjellhotell og Spa

Dette er et sted for deg som ønsker å kombinere sport og spaopplevelser. Svalen fjellhotel og spa er et helt unik sted takket være sin beliggenhet. Hotellet er ved sjøen Svalen som ligger 707 meter over havet. Det sørger for et fantastisk utsikt og unike turmuligheter.

Savalen spa er på hele 800 kvm og tilbyr tradisjonelle fasilitetene som boblebad, basseng med klorflritt vann og ulike behandlinger, i tillegg til mer spennende fasiliteter som dampgrotte, barbasseng og skotsk dusj. Velværeavdelingen hos Savalen har blitt kåret til det beste velværebassenget av Dagbladet, og det er ikke overraskende hvorfor. De store vinduene i spaet har utsikten hos Savalensjøen og du kan nyte et glass med noe godt uten å forlate bassenget.

Hvis du ønsker å ta med deg de minste, er det absolutt mulig. Savalen fjellhotell og spa tilbyr egne behandliger til barn som får til og med de mest utålmodige småtrollene til å slappe av og nyte dagen. Boende gjester får gratis adgang til spaet, og pris per person begynner på kr 790.

Du kan også velge mellom ulike pakker som inneholder både overnatting, middag og ulike spabehandling er. Den rimeligste begynner på kr 995.

Sjekk ut Savalen fjellhotell og Spa her

Finn beste pris på overnatting her

 

Spa Hotell Velvære

Hvis du har lyst til å komme deg litt vekk fra storbylivet og nærmere vannet er dette stedet for deg. Denne lille perlen ligger rett ved fjorden i Hjelmeland, Rogaland. Beliggenheten til hotellet er perfekt for en rolig langhelg. Det er vanskelig å ikke la skuldrene senke seg når man har Hjelmelandsvågen som utsikt og er omgitt av fjell og skog. Utsikten er fantastisk uansett hvor på spaet du er. Spabadet har oppfriskende steambad, sauna, velværebasseng, boblebad og kaldkulpe.

Hvis du bor på hotellet, får du gratis tilgang til spabadet under hele oppholdet. Rom for to personer med frokost inkludert starter på kr 1.180. Du trenger ikke å bo på hotellet for å benyttet deg av deres fasiliteter. Spabadet er åpent for ikke-boende gjester mandag til torsdag. Spa Hotell Velvære er også barnevennlig, så du kan ta med deg de minste på en behagelig spaopplevelse!

I tillegg til spabadet kan du bestille ulike behandlinger. Hotellet tilbyr ulike ansiktsbehandliger, mange typer massasjer og skjønnhetsbehandlinger. Massasje starter fra kr 490 og halvdagsbehandlinger fra kr 1.750.

Sjekk ut Hjelmeland Spa Hotell Velvære her

Finn beste pris på overnatting her